Hans en Aaron Springer fietsen voor Midgard

Hans Springer (voorzitter van de Stichting Vrienden van Midgard) is samen met zijn zoon Aaron bezig met een 3.500 kilometer lange fietstocht als sponsorproject voor de muziektent op Midgard die momenteel in zeer slechte staat verkeerd (zie project).

 

Lees hieronder zijn introductie en bekijk zijn foto's (dagelijks nieuwe foto's!). Of beter nog: volg hen op de voet via polarsteps.com/droomreis.

 

Op maandag 28 september om 11:00 uur zullen Hans en Aaron hun tocht op Midgard afsluiten met een rondje om de muziektent. Vanwege de bekende coronamaatregelen kan slechts een kleine groep van genodigden daarbij aanwezig zijn.


De eindstand van het sponsortocht is per 28 september:

Wij bedanken alle gulle gevers voor hun spontane bijdragen!

Na de sponsortocht kunnen er nog steeds donaties worden gedaan.

€ 4.890,-De stand van het sponsorbedrag is per 2 november:

Lieve vrienden: wilt u bij uw betaling aangeven of dit bedoeld is voor ondersteuning van de sponsortocht (muziektent) of dat dit uw jaarlijkse bijdrage is (donatie). Hartelijk dank!

€ 6.445,-Mijn naam is Hans Springer, oprichter van SpringerUit drukwerk. Zoals veel van jullie weten ben ik deze drukkerij in 2002 begonnen binnen de Raphaelstichting. De laatste jaren ben ik steeds meer verbonden geraakt met de Raphaelstichting en in het bijzonder met Midgard. Zo woont mijn dochter, Sofie Springer, op Midgard en ben ik recentelijk actief binnen de vriendenstichting van Midgard. Het was dan ook niet geheel onverwacht dat ik na mijn pensioen iets terug wilde doen. Aangezien ik een fanatieke fietser ben, besloot ik op de dag van mijn pensioen om een grote tocht te fietsen en deze te gaan maken voor Midgard. Vanwege de naam kwam ik uit bij de Hanzeroute, een 3.500 kilometer lange handelsroute uit de 15e eeuw. Het plan was om deze op 27 mei j.l. te starten en zo geld op te halen voor Midgard. Midgard heeft namelijk de wens om de muziektent te renoveren. Alleen ruim voor vertrek werd duidelijk dat ik vanwege corona mijn tocht moest uitstellen.

 

Mijn zoon, Aaron Springer, zat op dat moment vast door Corona, in Australië en vernam dat ik moest wachten met mijn tocht. Hij is een hobby reisblogger en besloot, nu hij toch geen baan heeft, zich aan mijn tocht te verbinden. Nu is hij maandag 17 augustus thuis gekomen en we besloten meteen 23 augustus te vertrekken. Aaron zal tijdens onze reis dagelijks over de tocht schrijven in Polarstep, dit is te volgen via de volgende link: polarsteps.com/droomreis.

 

Daarnaast hoop ik dat mensen geld willen doneren naar NL09 TRIO 0212 1474 12 t.n.v. Stichting Vrienden van Midgard onder vermelding van muziektent zodat we een mooi bedrag ophalen voor Midgard.

Het Noord-Hollands Dagblad van 10 september
Het Noord-Hollands Dagblad van 10 september

De droomreis van Hans en Aaron Springer in vogelvlucht.
De droomreis van Hans en Aaron Springer in vogelvlucht.

Foto's van de ontvangst op Midgard op maandag 28 september. Hans en Aaron: jullie hebben het geweldig gedaan!