Lopende projecten

Quattrocycle

Wij ontvingen van Midgard de volgende aanvraag: 

 

We zouden graag een 4 persoonsfiets hebben voor onze cliënten. Deze fiets maakt het mogelijk te fietsen met 4 personen tegelijk. Er kan dan vaker gefietst worden. Fietsen en naar buiten gaan is voor onze cliënten zeer belangrijk, zij kunnen zo de seizoenen ervaren en hebben een mooie bewegingsactiviteit. De fiets kan gebruikt worden in de vrije tijd maar ook in de dagbesteding.

De fiets zal beschikbaar zijn voor heel Midgard. Hij wordt gestald in een schuur. Midgard (FAZ) is verantwoordelijk voor het onderhoud en gebruik.

 

Deze aanvraag hebben wij gehonoreerd en zijn in afwachting van de levering van deze quattrocycle.

Renovatie Muziektent

De Stichting Vrienden van Midgard ontving in de loop van 2020 een aanvraag voor de renovatie van de muziektent. De houten vloer is onbetrouwbaar en bij nat weer erg glad aangezien de overkapping niet ver genoeg reikt. Dit levert soms te risicovolle situaties op hetgeen aanleiding is de muziektent tijdelijk te sluiten.

Het management heeft deskundig advies ingewonnen en een renovatie waarin de vloer van steen wordt en een nieuwe, grotere overkapping wordt geplaatst, wordt geraamd tussen de 50.000 en 60.000 euro.

Er is dus veel extra geld nodig om dit te realiseren en ook de Vriendenstichting zal haar steentje bij willen dragen.

U ziet: uw bijdrage is dus keihard nodig!