Heropening Therapiebad

Op woensdag 29 november 2023 was het dan zover: het therapiebad kon na een grootse opknapbeurt opnieuw geopend worden!

 

Na een passende speech van voormalig Midgard-arts Rob Jongbloed was het aan Sam om het fraaie rode lint door te knippen. Hierna konden de belangstellende een kijkje binnen nemen en elkaar feliciteren met het prachtige resultaat.

 

Na afloop werd er nog even gezellig na gepraat in De Koperen Koning onder het genot van een kopje koffie en lekkere hapjes.

 

We wensen alle bewoners en andere gebruikers van het bad alle succes bij hun therapie en gaan ervan uit dat het bad nu klaar is om nog vele jaren goed te functioneren aangezien het therapiebad nu opgenomen is in het onderhoudsplan van de Raphaelstichting. Karin Mul is al druk bezig met het reserveringssysteem, ter overbrugging naar de nieuwe software die mede hiervoor in 2024 beschikbaar komt.